Din forbindelse til fangstrapporten er usikker!
For at skifte til den sikrede forbindelse, skal du følge dette link, og du bør opdatere evt. bogmærker, så de peger på den sikrede forbindelse. Fra og med 1. januar 2018 vil adgang til den usikrede version af fangsrapporten blive lukket. Dette vil komme til at berøre brugere, der benytter Windows XP (Internet Explorer 6, Safari etc.) eller ældre, da disse ikke kan håndtere den sikrede forbindelse.
Verificering af email-adresse
Det er vigtigt, at Kolding Sportsfiskerforening har din korrekte email-adresse. Dette skyldes, at ugyldige email-adresser er forbundet med ekstra-arbejde, og samtidig er det ikke muligt for foreningen at komme i kontakt med dig - feks. i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve mv.
Derfor er det ikke muligt, at oprette dig som bruger, inden du har fået din email-adresse verificeret, og dette gøres ved at du oplyser den email-adresse herunder, som du vil have tilknyttet din brugerprofil, og herefter trykker på "Send verificeringsmail". Der vil så blive sendt en mail med et link, som du skal klikke på for at kunne fortsætte med at oprette dig som bruger.
Verificering
VIGTIGE INFORMATIONER
Mail med link til verificering ankommer i løbet af få minutter. Modtager du ikke mailen, så kan dette skyldes, at den bliver sorteret fra som spam af dit mailprogram eller af webmail. Tjek derfor, om den skulle ligge i mappen Uønsket mail (eller lign.). Der kan være periodiske problemer med modtagelse af verficeringsmails hos visse udbydere af webmail. Modtager du ikke mailen, så prøv igen (evt. med en anden email-adresse hvis muligt).
Du kan kun klikke på linket i mailen EN gang, hvorefter linket er ugyldigt. Skulle der opstå en fejl, der gør, at registrering / udskift af email-adresse, ikke lykkedes, gentager du blot processen og får tilsendt et nyt link.
Dette website benytter cookies! Læse mere om cookies og privatliv på FRap.DK